Ronnie & Thijs

Especially for you: A Singing Christmas Card - december 2018


 
 

Hierboven het voltallige Ronnie&Thijs-team met o.a. hun jaarlijkse traditie: de muzikale kerstkaart.
De filmpjes werden in 2016, 2017 en 2018 het land ingeslingerd via Facebook en WhatsApp.


RONNIE&THIJS verzorgen het management en de boekingen van een enthousiaste leuke club unieke en aparte artiesten.
Wilt u voor uw feestje net ff iets anders, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Ronnie Ruysdael en zijn manager Mathijs werken al ruim 25 jaar samen. In eerste instantie bij de Sjonnies, vanaf begin 2010 onder de naam VOF Ronnie en Thijs. 
Samen zijn ze verantwoordelijk voor alles wat er sinds dat moment verscheen rondom Ronnie Ruysdael. De singles, videoclips, promotionele acties, foto's, merchandise, grafische ontwerpen, maar ook het hele management/boekingsgebeuren, het wordt allemaal door hen zelf verzorgd.
Gaandeweg hebben ze hun werkveld uitgebreid en werken nu samen met meerdere acts. Het kleine bedrijfje is een dynamisch geheel waar altijd iets aan de hand is. 'Yes, DJ TImmie Tirol gaat naar de Alpen om te draaien, de clip van Nicky en Simone is al meer dan 150.000 keer bekeken, SUITZ gaat naar de tv-audities van een talentenjacht, Ronnie is weer geboekt bij de Vierdaagse, Die Supertolle Schlager Schwestern gaan naar GoApresSki, etc. etc.'. Er is altijd reuring en ieder succes, hoe klein ook, wordt als een overwinning gezien. 

Opdrachtgevers weten de weg inmiddels te vinden naar Ronnie en Thijs voor afwijkende vragen. 'Kunnen jullie een promofilmpje maken, is het mogelijk dat jullie ook de uitnodiging ontwerpen, welke artiest past het beste bij zo'n soort avond?' 
Ronnie en Thijs doen hun best er een passend antwoord op te geven.


 
Share our website